2011. október 3., hétfő

Kullancs(ok)



Mostanában már kezdi mindenki a saját bőrén érezni, merre is változik az általa lakott világ. Lehet gazdag, lehet szegény, egyre megy... Mindenki érzi, hogy a világ már nem az, mint ami akár csak 10 évvel ezelőtt volt. 
A világ (a Föld népessége) elromlott (minden tekintetben...) Totális morális és gazdasági válság jelei mutatkoznak. 

    Persze ennek hatásait legelőször a legszegényebbek érzik, de a gazdagok világa sem olyan, mint volt... 
Tulajdonképpen, azok a dolgok következnek be „fizikailag”, amelyekről évek óta hallottunk (hallunk) mindenféle ezoterikus oldalakon. Hallatják szavukat a „Tanítók”, írnak nap mint nap számtalan internetes oldalon, csak egyet hagytak ki a számításból: hogy mindez hamarosan a Valóságban is be fog következni. Abban a valóságban, amelyet magunkénak vallunk, holott soha sem volt a miénk! Egyáltalán: a fogalom, enyém-tied... stb. mennyire helytálló?  Szerintem, semennyire.
Ilyet az Univerzum nem ismer. 
Persze, fejlődtünk valamennyit az évszázadok során..., de ez még mindig kevés! Kullancsok támadnak meg folyton-folyvást. 
Észre sem veszed, és már csak fele energiád maradt (vagy semmi...) Az életed (ez a fizikai, itt és most: nullává képes redukálódni!) 
Hát, nem érzed? Nem érted? Mi is történik? 
Nem. Persze, hogy nem...
Hogyan is érezhetnéd, mikor már születésed óta tagja vagy egy degenerált világnak, ahol nem Te, hanem a „kormányon lévők” határoznak a sorsod felett?
Kullancsként ül a nyakunkon a mindenkori politika.
Lehet-e küzdeni ellene? Azt lehet...
A küzdelem vége mindig ugyanaz: újabb és újabb újra-születés újabb és újabb vezetők égisze alatt.
Kinek kell ez? Senkinek. Mit tehetsz ellene? Ezt a fajta kullancsot is el kell tudni távolítani! Hogyan? Egy olyan csipesszel, amely ott van az elmédben, nem fizikai, de annál hatásosabb!
Hívhatjuk Istennek (is)... Az Élet „kullancsai” halálra vannak ítélve (illetve alsóbb rezgésszintre, mert nincs halál...)
Sajnos, jelenleg a kullancsok még nagyon is aktívak, és csípnek... 



0 Hozzászólás:

Megjegyzés küldése