2011. december 29., csütörtök

AZ IDŐ EGY NAGY ILLÚZIÓ - Videó felvétel és beszámoló



Az előadásról készült videó felvétel (angol nyelven, magyar tolmácsolással) online megtekinthető a http://www.santbani.hu/hu/dokumentumok/eladasok/88-2011-december-3-1630 linken.

Néhány szó az előadásról:
„Az előadás a következőképpen zajlott: Sirio Mester angol nyelvű előadása, magyar tolmácsolással (az előadás videója online megtekinthető a www.santbani.hu weboldalon), melynek felvezetéseképpen Sirio Mester elénekelte az előadás címét is ihlető költeményét, »Az idő egy nagy illúzió«, majd ezt követően a költemény mondanivalójáról beszélt a résztvevőknek; a létezést érintő alapvető kérdéseket felvetve, majd az előadás összegzéseként, mintegy következtetésként azokat megválaszolva.
Ezt követte egy közös, irányított meditáció (közös éneklés Sirio Mester és tanítványai előadásában; majd meditációs beszéd és közös meditációs ülés). A meditáció után a résztvevők kérdéseket tehettek fel, melyek a helyszínen megválaszolásra kerültek. Sajnos az idő szűke miatt az előadótermet át kellett adni másoknak, így nem kerülhetett sor minden kérdés nyilvános megválaszolására; de a nagy érdeklődésre és lelkesedésre való tekintettel a Mester az előtérben még szívesen fogadta és adott választ a kérdéseikkel hozzá fordulóknak.
Az előadás népes résztvevői létszámmal zajlott (becslés szerint kb. 100 fős jelenléttel); lelkes érdeklődés mellett.
Sirio Mester tanítványai ajándékkal kedveskedtek valamennyi résztvevőnek; házi készítési süteménnyel; tájékoztató brossurával (mely Sirio Mester önéletrajzi könyvének egy magyarra fordított fejezete a Surat Shabd Jógáról); valamint egy dvd lemezzel, mely Sirio Mester néhány költeményét tartalmazza megzenésített formában a szerző saját előadásában; valamint egy korábbi nyílt előadás videóját, és a már említett könyvfejezetet.”

Ezúton is mindenkinek köszönjük a részvételt, és kívánunk Áldott Ünnepeket, áldásokban gazdag új esztendőt.

Sirio Mester tisztelői és tanítványai


0 Hozzászólás:

Megjegyzés küldése