2011. február 6., vasárnap

K.S.A - Kronológikus Spirituális Adattár
Ezt eredetileg egy cikknek, cikksorozatnak szántam, de praktikusabb volt a témának egy külön weblapot létrehozni, ahol a vonatkozó tartalmak, adatok a kategorizálásnak köszönhetően átláthatóbbak, hozzáférhetőbbek bárki számára. A K.S.A lényege:
Az oldal elsődleges célja, hogy felsorolásszerűen bemutassa a történelem során élt fontosabb spirituális mesterek, szellemi tanítók, szent királyok stb. működésének idejét, helyét időrendi sorrendben. Munkásságuk terjedelmes kifejtése nem célja az oldalnak, ennek ellenére lehetséges, hogy a későbbiekben ilyen jelegű információkkal is ki lesz egészítve a tartalom....

Az oldal tartalmaz e mellett egy, a különféle szent és történelmi írások keletkezésére vonatkozó kronológikus listát is, illetve más, a téma szempontjából érdekesnek és hasznosnak vélhető információt.
Az oldal azoknak készült, akik gyorsan, egyszerűen át szeretnék látni a spiritualitás történetének egészét évszámos bontásban.
Az egyes listák folyamatosan bővülnek, illetve az újabb és pontosabb információk birtokában folyamatos pontosításra kerülnek.
Az oldal címe:
www.kronologikusadattar.blogspot.com


5 Hozzászólás:

Ez megint egy érdekes oldal, meg fogom nézni! Köszi!

az én kios Papajim nincs benne?

A lista folyamatosan bővül, nem tudtam időt keríteni egyszerre mindenkire!:)
Köszi az ajánlót, ha eszedbe jut még valaki, szólj. Szívesen veszem a segítséget!:)

Maiak is lehetnek?

/Egyébként kíváncsi voltam, mire készülsz megint!
:))))))
ez is nagyon jó ötlet!/

Lehetnek maiak is, de először a már elhunytak kerülnek be, a mai megítélése még nem egyértelmű, munkásságukat még nem fejezték be. Így még kérdéses, hogy miként fogom a rájuk vonatkozó adatokat felhasználni.De lehet, hogy beleveszem majd őket is.
Jobb lenne először a korábbiakat számba venni.

Megjegyzés küldése